Benvolgudes famílies,

AFA 23

És un plaer informar-vos que aquest curs 2023-24 s’han incorporat set mares, a l’AFA de l’Institut. Això ens dona la possibilitat de garantir la continuïtat de les tasques dutes a terme fins ara per al curs vinent i com no, poder fer-ne d’altres durant aquest curs. Els membres antics de l’AFA estem molt contents per aquesta notícia

Per altra banda, volem donar la nostra més sincera benvinguda a totes les famílies, tant les noves com a les que ens retrobem un any més. 

Així doncs, comencem amb ànims per afrontar el repte que se’ns presenta, per donar el millor de cadascú de nosaltres, perquè creiem en l’educació i en la implicació familiar en aquest procés. 

Des de l’AFA quedem a la vostra disposició per tot el que vulgueu compartir amb nosaltres. El nostre objectiu és donar suport i ajudar a tots els membres de l’associació i a tota la comunitat educativa, perquè TOTES I TOTS SOM AFA.  

Rebreu informació de l’AFA via ToKApp,  però si necessiteu contactar amb nosaltres ho podeu fer mitjançant el nostre correu electrònic: ampainstaradell@gmail.com.

Aprofitem per fer-vos saber que com cada any, disposeu d’embolcalls pels esmorzars (Boc en Roll),  es venen a Consergeria, el preu és de 3,00 €.

boc n roll

Salut, 

AFA INS Taradell