Benvolgudes famílies,

312adb52-66aa-4a59-97a6-7cb08bc36668

Sembla que els dies i els anys volin, i això em recorda el refrany “el temps passa volant”, però perquè puguem viure una vida plena hem de fer nostre aquest temps, posant-hi plena consciència en el moment present i recordant que el temps és força més subjectiu del que pot semblar. Però tot i que la percepció del temps sigui subjectiva hi ha un calendari que marca aquest ritme i així és com hem arribat a final de curs.

Avui acomiadem el curs 2022-23, un curs en el qual s’ha pogut recuperar la normalitat pel que fa referència a la pandèmia de la Covid-19 i gràcies al fet que tot té un final, podem dir que ara això, forma part del record. El que ens ha deixat aquest període és que des de l’AFA, hem continuat fent les reunions online, sistema que hem mantingut perquè ens ha facilitat la no mobilitat.

Aquest final de curs, des de l’AFA acomiadem a la Isabel Bedoya, una membre que ha format part de l’AFA durant uns quants anys. Agraïm tota la seva implicació i feina voluntària que ens ha permès continuar treballant amb més coses. Gràcies!!!

Voldríem comunicar-vos que de cara al curs vinent, hi ha altres persones interessades a formar part d’aquesta associació (AFA) i que nosaltres estem molt contents per aquesta notícia, perquè com més suport tinguem de les famílies, més coses es podran fer. Així és que moltes gràcies i obrim la porta a qualsevol que també vulgui a venir a formar part d’aquesta Comunitat, tant si és dins l’equip, com si es vol oferir com a voluntari, tothom serà benvingut.

 

a8419b31-faf0-434f-9ef9-3b082a551f5a

Finalment, desitjar-vos un Bon Estiu a tothom! 

Salut

AFA INS Taradell