Benvolgudes famílies

PHOTO-2023-06-01-16-00-18

 

Ahir, dimecres 31 de maig vam celebrar  el comiat de  2n. de Batxillerat a Can Costa i Font amb la presència de l’alumnat, el professorat, les autoritats municipals, representants de l’AFA i les famílies. 

Va ser un acte molt emotiu on no van faltar els recordatoris d’anècdotes viscudes durant aquests anys a l’Institut que van aportar els alumnes i els professors. 

L’acte el va conduir la Laura Domènech, amb la seva veu i acompanyada d’en Lluís Rubio (exalumne de 4t d’ESO)  que inicialment i per acabar ens van oferir unes boniques cançons en anglès i català que van emocionar al públic assistent.  

No van faltar els parlaments per part de la cap d’estudis (Eva Tordera) que va parlar en nom del director, en Jordi Codinachs que malhaurament no va poder assistir a l’acte , els representants de l’AFA, els tutors (l’Eugènia Sitjes i Jordi Tosar),

També es va projectar un video de fotografies de l’alumnat, en la seva trajectòria a l’institut de Taradell, realitzat per en Nil Cassany.

A continuació van seguir més parlaments,  el del representant municipal, en Lleïr Pladevall,  i el dels delegats dels alumnes.  

Per concloure amb l’acte oficial es va fer l’entrega del birret, de l’orla i d’un pen (financiats per l’AFA).

En acabat l’acte oficial, l’alumnat i el professorat van continuar la festa amb un pica-pica, gentilessa de l’AFA, que es va fer a una sala de Can Costa i Font. 

L’acte va concloure a les 11:00pm. 

Agraïr a tots els assistents a l’acte i esperant que gaudissin tots d’aquesta trobada!

Per poder accedir a les fotografies d’aquest acte, contacteu amb la Mireia Vila (WhatsApp al 667 97 24 28).

Salutacions, 

AFA INS Taradell