Benvolgudes famílies,

IMG_5908

El passat dimarts 21 de juny es va celebrar el comiat de 4t d’ESO a Can Costa i Font amb la presència de l’alumnat, el professorat, les autoritats municipals, representants de l’AFA i les famílies.

La Laura Domènech va fer la presentació de l’acte oficial i va interpretar dues magnífiques cançons. Els parlaments van començar amb les paraules del director (Jordi Codinachs), seguidament de tres membres de l’AFA, els tutors de 4t d’ESO van parlar interpretant una escena de tertúlia en un bar on van fer riure i emocionar a tota la sala, les paraules dels delegats de l’alumnat dirigides bàsicament al professorat i per finalitzar les paraules de l’alcaldessa del poble que va donar ànims a continuar amb l’aprenentatge (Mercè Cabanes).

No va faltar la protecció del vídeo dels alumnes i finalment es va procedir a les entregues de les orles i dels pens (financiats per l’AFA). Es va regalar unes entrades pel teatre, a l’alumne Lluís Rubio com a agraïment per la seva tasca de presentació i conducció de l’acte del 25è aniversari de l’Institut i del comiat de 2n de batxillerat.

IMG_6142

En acabat l’acte oficial els alumnes i els professors van continuar la festa amb un pica-pica, gentilesa de l’AFA, que es va fer a una sala de Can Costa i Font.

L’acte va concloure a les 11: 30pm.

Agraïm a tots els assistents a l’acte i esperem que tots poguessin gaudir d’aquesta trobada!

P.D. Si algú està interessat a que poder veure les fotografies de l’acte, que contacti amb la Mireia Vila ( vía WhatsApp: 667 97 24 28)

Salut

AFA INS Taradell