Benvolgudes famílies, 

FsWUqRoOsPu

 

Us recordem que un dels canals d’informació que utilitzem des de l’AFA             (Associació de Famílies d’Alumnes) com a principal recurs per enviar informació és via WHATSAPP mitjançant les DELEGADES i els DELEGATS dels diferents cursos. 

Per rebre les informacions que s’envien via WhatsApp heu d’agregar el vostre delegat o delegada als vostres contactes.

La delegada o delegat us enviará informació que no cal que contesteu, però li podeu fer arribar consultes.

Aquí us passem la llista de les delegades i del delegat del curs 2020-21. 

DELEGADES-DELEGATS- CURS 2020-21

 

1r. ESO 2n. ESO 3r. ESO
A

Enedina Jiménez

B

Sílvia Ricart

C

Núria Arimany

D

Núria Riera

 

 

A

Xevi Vila

B

Imma Cirera

C

Elisenda Codina

D

Eugènia Garcia

A

Rosa Gallifa

B

Rosa Garcia

C

Anna Vivet

D

Mireia Vila

 

4t ESO 1r. BATXILLERAT 2n. BATXILLERAT
A

Marta Tarín

B

Sílvia Crivillers

C

Marta Bayés

D

Anna Mora

A

Maite Corretja

B

Núria Sayós

A

Anna Rovira

B

Sílvia Sañé

 

Aprofitem la vinentesa per demanar 4 voluntaris de 1r d’ESO per incorporar-se al grup de delegades i delegats. La seva feina és molt simple, la coordinadora de les  delegades (fins ara la Marta Bayés)  envia la informació que es genera a l’AFA i la trasllada al grup de WhatsApp de delegats  i demana reenviar la informació al grup que li pertoca. La figura de la delegada o delegat és el contacte del grup de referència, per a qualsevol consulta a fer. 

Recordem que tots els membres de l’AFA son mares i pares voluntaris, igualment que els delegats i per tant, no per això no s’els ha demanar qüestions, però sí que s’ha de tenir en compte que tots ho fan amb les millors intencions i voluntat. 

Moltes gràcies per la vostra comprensió.

Bon Estiu a totes les famílies, 

AFA INS Taradell