Benvolgudes famílies, 

INS_Taradell_acte-02

El dilluns 28 i el dimarts 29 de juny es va  celebrar els comiats de les promocions 2020-21 de 4t d’ESO i de 2n de Batxillerat.

Els actes van tenir lloc a can Costa i Font de Taradell i van comptar amb l’assistència de representants de l’Ajuntament de Taradell, així com el director de l’Institut i el professorat. Aquest any, les famílies també van poder assistir a l’acte i l’AFA n’estem molt contents.

 

El comiat de 4t d’ESO es va fer el dilluns 28 de juny a les 19:00h

Aquest any, un còmic va guiar l’acte. Enmig de les escenes d’humor hi van tenir cabuda les paraules de l’alcaldesa, del director del centre, del director de l’AFA, d’una tutora i de la representant dels alumnes.  També es va projectar fotografies dels alumnes en els transcurs dels quatre cursos. Es van lliurar les mencions acadèmiques i els diplomes i les orles a l’alumnat.

Aquí us deixem l’enllaç del discurs fet per la Roser Riera (mare d’un alumne de 4t) i llegit pel president de l’AFA, Gerard Bové. Discurs comiat AFA- 4t ESO 2020-21

El comiat de 2n de BATXILLERAT es va el dimarts 29 a les 19:00h.

INS_Taradell_acte-11

El comiat de 2n de batxillerat va seguir el mateix guió que el de 4t amb la diferència de l’entrega del birret.

Malgrat la situació de pandèmia del covid-19 ens sentim satifets d’haver pogut acomiadar amb un acte emotiu i divertit a molts alumnes que han passat aquests anys a l’Institut de Taradell.

Discurs comiat AFA -2n BATXILLERAT 2020-21

Bona sort a tots i bon estiu!

AFA INS TARADELL