Benvolgudes famílies, 

IMG_4244

El passat dijous 2 de juny es va celebrar el comiat de 2n de Batxillerat a Can Costa i Font amb la presència de l’alumnat, el professorat, les autoritats municipals, representants de l’AFA i les famílies. 

Va ser un acte molt emotiu on no van faltar els recordatoris d’anecdotes viscudes durant aquests anys a l’Institut. En Lluís Rubio (alumne de 4t d’ESO) va fer la presentació de l’acte oficial acompanyant en el piano a la veu de la Laura Domènech.  En Lluís va conduir amb molt d’entusiasme la presentació de tots els parlamentaris. Després de les paraules del director (Jordi Codinachs) i de la cap d’estudis (Eva Tordera), dels tutors (l’Eugènia Sitjes i Jordi Tosar), del president de l’AFA (Gerard Bové), del representant municipal (Lleïr Pladevall) i dels representants dels alumnes  es va procedir a l’entrega del birret, de l’orla i d’un pen (financiats per l’AFA). També es va projectar un video realitzat per unes alumnes del curs (està gravat en el pen que es va entregar als alumnes).

En acabat l’acte oficial els alumnes i els professors van continuar la festa amb un pica-pica, gentilessa de l’AFA, que es va fer a una sala de Can Costa i Font. 

L’acte va concloure a les 12:00pm. 

Agraïm a tots els assistents a l’acte i esperem que tots poguessin gaudir d’aquesta trobada! 

Per poder accedir a les fotografies d’aquest acte, contacteu amb la Mireia Vila (WhatsApp al 667 97 24 28).

Salutacions, 

AFA INS Taradell