Benvolgudes famílies

UD_BP_elmobiljoielsaltres_1

Sovint les famílies i l’escola mostren preocupació per l’ús o l’abús de les pantalles que fan nois i noies. Aquesta pantallitis no és una qüestió alarmant, en general, i de fet, fora bo que ens plantegéssim si nosaltres mateixos, els adults, també en patim.

Us volem fer arribar uns decàlegs de Bones Pràctiques en l’ús de pantalles:

Decàleg Bones Pràctiques ús pantalles pdf 

Decàleg del bon ús del Mòbil i les xarxes socials  

I també uns recursos que ha publicat LA PLATAFORMA PER A L’EDUCACIÓ MEDIÀTICA: EDU CAC.  

Volem contribuir a donar algunes respostes a preguntes que segur que en algun moment tots ens hem fet. Dubtes que ens plantegem quan veiem els fills buscant informació a internet, jugant a videojocs davant de la pantalla o comunicant-se amb els seus amics amb el mòbil.

En quin moment les mares i els pares ens hem de preocupar? Quins són els senyals que ens indiquen que hem d’intervenir-hi? Què podem fer si creiem que estem davant d’un ús perjudicial de les pantalles per part dels nostres fills?…

Desitgem que aquesta informació us sigui útil! 

Salut, 

AFA INS Taradell