Que tingueu un bon inici de curs!

 

Des de l’AMPA volem donar la nostra més sincera benvinguda a totes les  famílies, tant a les noves com a les que ens retrobem un any més.

Enguany, més que mai, necessitem la complicitat de tots: equip docent, famílies i alumnes,  per tal d’afrontar un inici de curs marcat per la COVID 19.

Us volem informar que en el Blog de l’AMPA trobareu tota la informació referent al Curs 2020-21, així com totes les activitats que es realitzen des de l’ AMPA, per això creiem que és important que us subscriviu al nostre blog.

Per altra banda, també podeu accedir a la web de l’INS simplement fent un clic al logo de l’INS a la part superior dreta del nostre Blog.

De les activitats realitzades aquest estiu en destaquem la compra de pissarres digitals per les aules de 1er i 2on d’ESO de l’INS, (estaven obsoletes). Aprofitem la ben entesa per fer-vos saber que disposeu d’embolcalls pels esmorzars (Boc’n Roll),  es venen a Consergeria pel mòdic preu de 2,00€.

Per a qualsevol consulta o comentari que ens vulgueu fer arribar, en el Blog, a la pestanya Contacte, hi trobareu la nostra adreça de correu electrònic i els telèfons on  podeu trucar. Us atendrem amb molt de gust.

Des de l’AMPA quedem a la vostra disposició per tot el que vulgueu compartir amb nosaltres. El nostre objectiu és donar suport i ajudar a tots els membres de l’associació i a tota la comunitat educativa, perquè TOTES I TOTS SOM AMPA.

Us desitgem que tingueu un molt bon curs.

AMPA INS Taradell