Benvolgudes famílies,

tallers-femho-jove-taradell-2020-150x150

Taradell tindrà poca oferta de casals d’estiu aquest any. La pandèmia del Coronavirus i la dificultat per aplicar els protocols sanitaris que es demanen faran que poques entitats i centres escolars en puguin oferir.

Tampoc hi haurà campus de futbol, organitzat per la UD Taradell que ja ha près la decisió de no fer-lo. Mentre que el Club Parc d’Esports es plantejava oferir casals d’estiu amb modificacions i adaptacions, i el CP Taradell encara no ha decidit si el faran. Qui tampoc farà activitats d’estiu serà el Mas Can Pic.

Ponicat té previst fer casal de natura durant el juny, juliol, agost i setembre durant els matins (en alguns casos fins a la tarda), també en planteja un d’específic d’equitació.

Tot i això, des d’ El Puntal de Taradell s’han organitzat diferents activitats gratuïtes aquest juny i juliol per a joves d’entre 13 i 16 anys els dimarts, dijous i divendres al matí.

El Servei de Joventut de l’Ajuntament de Taradell, amb la col·laboració de la Mancomunitat La Plana, ha obert un formulari per poder realitzar les preinscripcions del programa Fem-ho Jove 2020. El programa recull activitats molt diverses d’àmbit esportiu, formatives i lúdiques enfocades a joves d’entre 13 i 19 anys. Seran activitats gratuïtes.

Les preinscripcions es poden realitzar del 2 al 10 juny (ambdós inclosos) en el següent formulari. Una vegada finalitzat el període s’enviaran les assignacions corresponents de les places demanades. Les activitats estan programades entre el 30 de juny i el 24 de juliol els dimarts, dijous i divendres de les 9 del matí a la 1 del migdia.

Considerant les incerteses derivades de la pandèmia, es demana que cada família respongui a aquest questionari per a saber la intencional real de dur els fills a un casal d’estiu.

Qüestionari – Estiu Taradell

Salut,

AMPA INS Taradell