AMPA INS Taradell

Blog de l'AMPA INS Taradell

COMUNICAT CORONAVIRUS

Benvolgudes famílies, 

Aquesta és la carta que ha emès l’Equip Directiu de l’Institut:

El Govern de la Generalitat ha activat la fase d’emergència 1 del pla Procicat donant l’ordre de cessament de tota activitat dels centres escolars i universitaris a partir de demà divendres 13 de març, per tant, l’Institut estarà tancat

La previsió d’aquest tancament serà de 14 dies

L’Institut ens mantindrà informats. Us recomanem que us descarregueu l’aplicació del Tok App School per rebre les informacions que l’Institut anirà publicant. Mireu a la pg web de l’Institut de Taradell. 

AMPA INS TARADELL 

 

Previous

ANUL·LADA LA CONFERÈNCIA DE CANVI CLIMÀTIC I MEGAINCENDIS

Next

BEQUES ( curs 2020-2021)

1 Comment

  1. Roser

    Moltes gràcies!

Deixa un comentari

77 − 69 =

ampainstaradell.com/blog - 2016

autor: Josep Maria Vilar

Si continues navegant, és perquè acceptes la nostra política de cookies. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close