AMPA INS Taradell

Blog de l'AMPA INS Taradell

DIÀLEGS EN FAMÍLIA. DEMOCRÀCIA PARTICIPATIVA ALS CENTRES EDUCATIUS

Dialegs 3

El proper dilluns dia 4 de juny a les 19:30 h tindrà lloc la Xerrada “Democràcia participativa dels alumnes i les famílies als centres educatius” a càrrec de Núria Simó i Alba Parareda, professores de la Universitat de Vic.

Lloc: Biblioteca de l’INS Taradell

OBERTA A TOTHOM

Parlarem: Millores concretes de participació dels alumnes al centre, i de les famílies. Participació dels alumnes i les famílies als centres educatius. Paper de cadascun d’aquests interlocutors. Com prendre decisions, la millora dels òrgans i espais de decisió, relació amb la comunitat i l’entorn de l’escola o institut. 

Organitza: AMPA INS Taradell 

Previous

ESCOLLIR ESTUDIS. 10 BONS CONSELLS

Next

COMPRA DE LLIBRES DEL CURS 2018-19

1 Comment

  1. Roser

    Perfecte,mirarem de venir.

Deixa un comentari

ampainstaradell.com/blog - 2016

autor: Josep Maria Vilar

Si continues navegant, és perquè acceptes la nostra política de cookies. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close