Aprenentage entre igual

Dia: Dijous, 12 d’abril de 2018

Lloc: Biblioteca de l’INS Taradell a les 19:00 h.

Ponent: David Duran Gisbert, doctor en psicologia.

Convidats: professors i professores de l’INS Taradell, mestres de les escoles de primària de Taradell, AMPAs de Taradell, Regidoria d’ensenyament de l’Ajuntament de Taradell, Serveis socials de Taradell i alumnes delegats i delegades de batxillerat i del Consell escolar de l’INS Taradell.

Objectiu de la Xerrada: conèixer les bases de l’Aprenentatge entre igual, la seva rellevància educativa entre alumnes i els diferents escenaris. Conèixer alguns mètodes d’aprenentatge cooperatiu i tutoria entre iguals

“Ensenyar és una excel·lent manera d’aprendre i de créixer com a persones per a construir junts una societat millor.”

Organitza: AMPA INS Taradell