Carnaval 2018 (1)

Benvolgudes famílies,

Ja som a les portes de Carnaval, i des de les Associacions de Taradell i l’Ajuntament volem animar-vos a participar-hi!

Com sempre, volem que tothom el gaudeixi de la millor manera.

A les famílies us aconsellem pactar un hora de tornada a casa adient a l’edat del vostre jove. En el cas, que sigui de les primeres vegades en què va sol o sola és important pactar punts de trobada durant la rua. Aquestes trobades són convenients per poder veure com es desenvolupa la festa.

És important explicar als fills i filles que comportaments incívics com orinar al carrer, destrossar mobiliari urbà, així com les baralles i els comportaments sexistes, no solament  espatllen la festa sinó que són del tot inacceptables.

Tots aquests consells volen ser exemples de conductes cíviques durant una celebració com el Carnaval, però no són les úniques. Estem segurs que vosaltres, des del coneixement dels vostres fills i filles, els recomanareu millor que ningú el que considereu correcte per ells i elles, perquè gaudeixin la festa de la manera més saludable possible.

Finalment, us volem desitjar un bon Carnaval i agrair-vos la vostra col·laboració en aquesta tasca preventiva per aconseguir que aquesta segui una festa per a tothom!

Gràcies!

AMPA INS Taradell